Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un BMW şi o Skoda s-au izbit violent, pe Şoseaua Colentina din Bucureşti: 7 oameni, inclusiv o tânără gravidă, au rămas încarceraţi

Accident teribil, seara trecută în Capitală, unde două maşini în care se aflau şapte persoane s-au ciocnit violent. Zona a fost împânzită de mai multe echipaje de salvare, mai ales că toţi ocupanţii autovehiculelor au rămas încarceraţi. În urma impactului, cinci persoane, printre care şi o tânără însărcinată, au ajuns la spital cu răni. 

de Ana Maria Munteanu

la 09.09.2024 , 07:50

Cele două autoturisme s-au izbit violent chiar la intersecţia dintre Şoseaua Colentina cu strada Maior Băcilă, iar apoi una dintre ele s-a oprit într-un stâlp. Zgomotul teribil i-a alarmat pe cei din zonă, care au sunat imediat la 112. 

Impact violent în Colentina, Bucureşti

"Noi lucram aici şi... O bubuitură tare şi ne-am speriat, vă daţi seama... Era aici maşina aia în stâlp", povesteşte o femeie. "BMW-ul acela venea de pe Colentina. Nu ştiu ce culoare era la semafor. Păi... BMW-ul avea viteză", spune un martor.

Vezi și

La faţa locului au ajuns medicii, dar şi pompierii, care au intervenit de urgenţă pentru a scoate victimele din maşini.

Pe acelaşi subiect

Cinci persoane, la spital

Imediat dupa impact, cele şapte persoane implicate în accident au rămas blocate în cele două maşini, până la sosirea echipajelor de descarcerare. Ulterior, cinci dintre victime au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate şi au fost transportate la spital. 

Rudele celor răniţi au venit într-un suflet la locul accidentului. "Da, ei sunt nepoţii mei. Au lovitura la cap, la picior, dar sunt ok", spune o rudă a persoanelor din Skoda implicată în accident.

Printre rudele sale era şi o femeie însărcinată: "Da. 27 de ani. Este bine, a fost monitorizată". 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cine se face vinovat pentru producerea accidentului. 

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un BMW şi o Skoda s-au izbit violent, pe Şoseaua Colentina din Bucureşti: 7 oameni, inclusiv o tânără gravidă, au rămas încarceraţi