Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tineri pe motocicletă, spulberaţi de un Renault pe Centura de Nord a Craiovei. Bucăţi din caroserii s-au împrăştiat pe şosea

Accident grav aseară pe Centura de Nord a Craiovei. Doi tineri au ajuns la spital, după ce un şofer de 62 de ani a lovit motocicleta pe care se aflau. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 13.10.2024 , 08:08

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de salvare care au încercat să salveze victimele.

Tineri pe motocicletă, spulberaţi pe Centura Craiovei

Atât şoferul motocicletei, de 28 de ani, cât şi pasagera acestuia, în vârstă de 29 de ani, au primit îngrijiri medicale, şi au fost duşi ulterior la spital. 

Vezi și

Bărbatul din autoturism a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"În seara zilei de 12 octombrie a.c., ora 20.30, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 F - Centura de Nord a Craiovei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au stabilit că un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 F, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a întrat în coliziune cu o motocicletă ce circula din sens opus, condusă de un tânăr de 28 de ani. În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei și o tânără de 29 de ani, pasageră pe motocicletă, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Bărbatul de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Inflaţia a scăzut în luna septembrie. Simțiți ieftinirile la buzunar?
Observator » Evenimente » Tineri pe motocicletă, spulberaţi de un Renault pe Centura de Nord a Craiovei. Bucăţi din caroserii s-au împrăştiat pe şosea