Antena Meniu Search
x

17 tineri din Vaslui suspecți de COVID-19 după un majorat, aduși cu microbuzele ISU de pe litoral. 2 au coronavirus

17 tineri care se aflau pe litoralul Mării Negre au fost aduși de urgență la Vaslui, cu două microbuze ISU, după ce s-a aflat că au intrat în contact direct cu un caz confirmat de coronavirus, iar mai mult de jumătate dintre ei acuzau simptome ale infecției.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.08.2020, 09:59

Tineri din Vaslui suspecți de COVID-19 după un majorat, aduși cu microbuzele ISU de pe litoral.
Tineri din Vaslui suspecți de COVID-19 după un majorat, aduși cu microbuzele ISU de pe litoral. - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Toți cei 17 tineri au intrat în contact cu cel puțin un caz confirmat de coronavirus, 8 dintre ei au simptome ale infecției.
  • Tinerii au fost aduși în Vaslui cu două microbuze ISU special echipate pentru astfel de cazuri.

Totul a plecat după ce două tinere au fost confirmate cu COVID-19 în urma unui majorat. La scurt timp după petrecere, grupul de prieteni a plecat pe litoral, deși una dintre fete făcuse testul COVID-19, însă nu a mai așteptat și rezultatul. 

Adolescenta, fiica unui ambulanţier din Bârlad, a fost testată pentru COVID-19 pe 31 iulie, pentru că prezenta semne de boală, și trebuia să își aștepte rezultatul acasă, în izolare. Nu s-a întâmplat asta. Mai mult, ea a plecat împreună cu prietenii la mare ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Opt dintre cei 17 tineri aduși cu microbuzele ISU de la mare prezintă simptome de boală. Toți au fost internați ca și suspecți COVID-19, testați și în funcție de rezultate se va stabili dacă vor rămâne în spital pentru tratament, ori dacă vor pleca acasă sub supraveghere.

Cei 17 tineri au fost cazați în Costinești și Schitu în trei pensiuni pe care le-au ocupat în totalitate. Cele trei locații au fost anunțate și au făcut deja dezinfecția.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » 17 tineri din Vaslui suspecți de COVID-19 după un majorat, aduși cu microbuzele ISU de pe litoral. 2 au coronavirus