Antena Meniu Search
x

Zeci de tineri teribilişti au făcut drifturi în poligonul din Târgu Jiu unde se susţin examenele pentru permisul de conducere (Video)

Zeci de tineri teribilişti au transformat poligonul auto din Târgu Jiu într-o adevărată pistă de raliuri şi au făcut drifturi ore în şir.

Zeci de tineri teribilişti au făcut drifturi în poligonul din Târgu Jiu - YouTube

Zeci de tineri teribilişti au transformat poligonul auto din Târgu Jiu într-o adevărată pistă de raliuri şi au făcut drifturi ore în şir.

Ca în fiecare an, tinerii posesori de maşini puternice, în special cu tracţiune pe spate, şi-au dat întâlnire în poligonul auto din Târgu Jiu, acolo unde se susţine examenul pentru obţinerea permisului auto.

Profitând de stratul gros de zăpadă, teribiliştii au făcut drifturi controlate, ore în şir, în poligonul din zona Debarcader.

Tinerii nu şi-au încheiat cursa nici măcar în momentul în care o maşină de Poliţie a ajuns în zonă. Mai mult, ei s-au filmat şi au postat pe reţelele de socializare clipurile video în care făceau drifturi pe zăpadă cu maşinile de zeci de mii de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Zeci de tineri teribilişti au făcut drifturi în poligonul din Târgu Jiu unde se susţin examenele pentru permisul de conducere (Video)