Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei tineri au fost reținuți după ce au făcut un scandal monstru în spital și au lovit doi angajați

Autoritățile dâmbovițene au reținut trei bărbați cu vârste curpinse între 24 și 28 de ani, după ce aceștia au mers vineri, în stare de ebrietate, la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște și au iscat un scandal, lovind doi angajați ai spitalului. Tinerii recalcitranți au fost nemulțumiți că trebuie să aștepte pentru ca unul dintre ei să fie văzut de medic.

de Redactia Observator

la 31.12.2016 , 12:53

Autoritățile dâmbovițene au reținut trei bărbați cu vârste curpinse între 24 și 28 de ani, după ce aceștia au mers vineri, în stare de ebrietate, la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște și au iscat un scandal, lovind doi angajați ai spitalului.

Tinerii recalcitranți au fost nemulțumiți că trebuie să aștepte pentru ca unul dintre ei să fie văzut de medic.

Polițiștii i-au reținut vineri si propun procurorilor arestarea preventivă a celor trei bărbați. Aceștia l-au lovit pe agentul de pază al spitalului, care a intervenit pentru a-i calma, dar și pe un angajat de la recepția unității spitalicești.

Articolul continuă după reclamă

Într-un final, scandalul a fost aplanat de polițiștii chemați.

Cei trei vor fi duşi, sâmbătă, la Parchetul de lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă, urmând ca procurorul să decidă dacă îşi însuşeşte această propunere şi dacă cere instanţei de judecată mandate de arestare pe numele lor, pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit news.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Trei tineri au fost reținuți după ce au făcut un scandal monstru în spital și au lovit doi angajați