Antena Meniu Search
x

Foto Tinerii care au provocat accidentul teribil din Dumbrăveni, unde o şoferiţă şi-a pierdut viaţa, au murit. Cei doi aveau 17 şi 21 de ani

Bilanţ negru în urma accidentului teribil din Dumbrăveni, Suceava, care a avut loc pe 3 decembrie. Tânărul de 21 de ani care se afla la volanul maşinii care a provocat accidentul şi pasagerul lui de 17 ani au murit. În maşina de pe contrasens era o tânără de 24 de ani care a murit pe loc şi soţul acesteia, care a supravieţuit însă se află în stare gravă.

de Aura Trif

la 22.12.2023, 14:27

Mihai şi Alexandru aveau 21, respectiv 17 ani. Mihai se afla la volanului VW Golf, când mânat de pasiunea pentru viteză a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu putere de un BMW condus de Lavinia, o şoferiţă de 24 de ani, care a murit pe loc. Lângă ea se afla proaspătul ei soţ. Cei doi abia se căsătoriseră. Tinerii au murit ieri la spital, la doar câteva ore distanţă, relatează Monitorul de Suceava.

Accidentul s-a petrecut în seara zilei de 3 decembrie, pe drumul dintre Dumbrăveni-Bursuceni, iar la acel moment patru victime erau încarcerate, găsite inconştiente, una fiind confirmată decedată după scurt timp. Singurul supravieţuitor al tragediei este soţul tinerei, care a fost rănit grav în impactul zdrobitor.

Camerele l-au surprins pe băiat în timp ce gonea pe stradă

Localnicii au fost cei care au sunat la 112, după ce au ieşit din case speriaţi de zgomotul puternic produs de impact. 

"Am văzut avariile, am stat în curte zic e o explozie la o maşină, dar nu ne-am dat seama să fie aşa o tragedie. Foarte mulţi cu viteză şi foarte multe accidente când se izbesc unul în altul, deci e problemă foarte mare", povestește o femeie.

Poliţiştii au descoperit pe imagini momentul când şoferul de 21 conduce cu foarte mare viteză, cu puţin timp înaintea tragediei. Foarte aproape de el se afla altă maşină, care ar fi fost condusă de un prieten de-ai săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tinerii care au provocat accidentul teribil din Dumbrăveni, unde o şoferiţă şi-a pierdut viaţa, au murit. Cei doi aveau 17 şi 21 de ani