Antena Meniu Search
x

Video "Soţ şi soţie. Recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa". Dezastru pe un drum din Suceava, o tânără a murit într-un accident înfiorător

Accident mortal seara trecută în Suceava. Două maşini s-au ciocnit violent între localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni, iar în urma impactului devastator au rezultat patru victime încarcerate, găsite inconştiente. Una dintre ele, însă, nu a mai putut fi salvată. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 08:15

Vezi și

Cele două maşini s-au lovit pe şoseaua care leagă localitățile Dumbrăveni și Bursuceni. Impactul a fost atât de puternic încât şoferii şi pasagerii din cele două maşini au rămas încarceraţi şi au fost găsiţi în stare de inconştienţă de către medicii sosiţi la faţa locului.

Accident cumplit în Suceava. O tânără a murit în impact

Din nefericire, pentru una dintre victime, o tânără în vârstă de 24 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

"Soţ şi soţie, am înţeles că el nu deţinea permis, conducea ea. Ştiu că recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa", a mărturisit o rudă a victimelor.

Pe acelaşi subiect

"Celelalte trei victime, trei tineri, dintre care doi în stare de inconştienţă, au fost stabilizate, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate", a declarat maior Alin Găleată, de la ISU Suceava.

Localnicii au fost cei care au sunat la 112, după ce au ieşit din case speriaţi de zgomotul puternic produs de impact. 

"Am văzut avariile, am stat în curte zic e o explozie la o maşină, dar nu ne-am dat seama să fie aşa o tragedie. Foarte mulţi cu viteză şi foarte multe accidente când se izbesc unul în altul, deci e problemă foarte mare", povestește o femeie.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat mai exact tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Soţ şi soţie. Recent a fost mire, cu ea, cu şoferiţa". Dezastru pe un drum din Suceava, o tânără a murit într-un accident înfiorător