Antena Meniu Search
x

Foto TIR încărcat cu polistiren, făcut scrum pe autostrada A1, în Timiş. Şoferul a reuşit să se salveze la timp

Un TIR care transporta 28 de tone granule PVC şi polistiren a fost cuprins de flăcări în noapte dintre joi spre vineri pe autostrada A1 în Timiş. Şoferul a reuşit să iasă la timp iar circulaţia se desfăşoară încă cu dificultate.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 09:54

”În cursul nopţii, la ora 01:54, am fost anunţaţi prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 km 443. A fost alertat Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofiţer şi 8 subofiţeri cu trei autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, autotrenul fiind cuprins de flăcări în totalitate. Autotrenul transporta aproximativ 28 tone granule PVC şi polistiren”, a transmis ISU Timiş.

Şoferul a reuşit să iasă la timp din camion

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, şoferul reuşind să se salveze. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că pe sensul de mers Timişoara- Deva, pe autostrada A1, în zona în care TIR-ul a luat foc, se circulă cu restrucţii.

”Până în jurul orei 16.00, pe autostrada A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara - Deva, circulatia rutieră se desfăşoară pe banda 2. Banda de urgentă şi 1/2 din banda 1 sunt închise în urma unui incendiu, incident care a avut loc în cursul noptii”, a anunţat DRDP Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » TIR încărcat cu polistiren, făcut scrum pe autostrada A1, în Timiş. Şoferul a reuşit să se salveze la timp