Antena Meniu Search
x

Video "Toată lumea te-a iubit, tăticuțul meu". Mesaje sfâșietoare după moartea lui Ghiță, șoferul care a sfârșit nevinovat în tragedia din Satu Mare

Tragedie pe o şosea din Satu Mare! O persoană şi-a pierdut viaţa, iar un copil de numai 5 ani se află în stare gravă la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal. Tatăl copilului, care s-a urcat băut la volan, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi a spulberat trei autoturisme care circulau regulamentar. Conform legii Anastasia, care a intrat de curând în vigoare, șoferul băut va ajunge direct la închisoare.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.11.2023, 22:04

Vezi și

Un șofer băut în vârstă de 36 de ani a făcut prăpăd seara trecută,  pe o şosea din Satu Mare. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit alte trei mașini care circulau regulamentar. În urma impactului deosebit de violent, unul din şoferi, în vârstă de 56 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, însă la scurt timp a murit. Șoferul băut se afla în mașină și cu copilul său de 5 ani care a fost grav rănit.

Testat de poliţişti, etilotetul a indicat 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat

"La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Podul Decebal din municipiu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme. Din producerea evenimentului rutier, a rezultat decesul unui bărbat de 56 de ani, din Satu Mare, conducător al unuia dintre autovehicule, precum și rănirea gravă a unui minor de 5 ani, pasager în autoturismul condus de către bărbatul de 36 de ani.

Testarea cu aparatul etilotest ar fi indicat, în cazul bărbatului de 36 de ani, o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", au transmis polițiștii maramureșeni.

Pe acelaşi subiect

Băiețelul de 5 ani a fost operat și se află în stare stabilă

În cursul nopții, micuțul în vârstă de doar 5 ani a fost supus unei intervenții chirugicale, iar acum se află în stare stabilă, spun medicii de la Spitalul Județean de Ugență din Satu Mare și este internat pe secția de  de Chirurgie Pediatrică.

După ce a fost audiat, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost reținut pentru 24 de ore și, cel mai probabil, astăzi va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Mesaje sfâșietoare după moartea lui Ghiță, șoferul nevinovat mort în tragedia de pe Podul Decebal

"Tăticul meu, îngerul meu păzitor nu trebuia să-mi dai drumul niciodată. Toată lumea te-a iubit tăticuțul meu. Nu poate fi adevărat tăticuțu meu. Tăticul meu puternic nu mai e, a murit nevinovat", a scris pe Facebook fiica lui lui Ghiță G., șoferul care a murit nevinovat în accident.

Este unul din nenumăratele mesaje pline de durere transmise pe rețelele de socializare de familia și prietenii bărbatului de 56 de ani. Miercuri seara, el a fost grav rănit în accident, fiind transportat la spital, unde, din nefericire, la scurt timp a murit. Potrivit presei locale, Gheorghe G. a fost, timp ce 33 de ani, mecanic de locomotivă în cadrul Căilor Ferate Române (CFR).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Toată lumea te-a iubit, tăticuțul meu". Mesaje sfâșietoare după moartea lui Ghiță, șoferul care a sfârșit nevinovat în tragedia din Satu Mare