Antena Meniu Search
x

Video Tone de pulpe de pui cu Salmonella, retrase de la vânzare. Ce trebuie să ştie cei care au cumpărat din lotul contaminat

O nouă alertă privind carne contaminată cu Salmonella a fost emisă după ce tone de pulpe de pui au fost retrase de la vânzare. Acestea erau distribuite în 19 magazine Metro din ţară. Lotul de pulpe de pui fusese importat din Polonia, iar vestea vine la câteva zile după ce şi un lot de pipote de pui a fost retras din acelaşi motiv.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.11.2021, 13:54

Vezi și

Cei care au cumpărat carne de pui din lotul cu probleme trebuie să nu o consume şi să o returneze cât mai repede în cel mai apropiat magazin METRO, până pe data de 14 decembrie mai precis pentru a primi banii înapoi. Este vorba despre aproximativ o tonă de carne de pui deja vândută, contaminată cu Salmonella.

Este vorba despre pulpe de pui superioare cu spate, congelate, provenite din lotul 11.121, carne care provine din Polonia. În acest caz, ANSVSA a retras carnea care nu a fost încă vândută şi a aplicat mai multe amenzi în valoare de 10.000 de lei fiecărui magazin care nu a notificat la timp autorităţile despre această problemă şi nici nu a retras de la vânzare întreaga cantitate. 

În ultima perioadă, peste 100 de tone de carne contaminată cu Salmonella au fost găsite în mai multe magazine din ţara noastră. Carnea a fost retrasă de la vânzare. Infecţia poate provoca toxiinfecţii alimentare grave, iar cei mai expuşi sunt copiii, vârstnicii şi cei cu probleme de imunitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tone de pulpe de pui cu Salmonella, retrase de la vânzare. Ce trebuie să ştie cei care au cumpărat din lotul contaminat