Tort în formă de oaie pentru Petre Daea, cu ocazia zilei sale de naştere

De Redactia Observator.
Publicat: 03.11.2019, 11:00.
Actualizat: 03.11.2019, 11:17

Imagini amuzante de la ziua de naştere a ministrului demis al agriculturii. Petre Daea a împlinit 70 de ani şi a primit un tort în formă de oaie.

Imagini amuzante de la ziua de naştere a ministrului demis al agriculturii. Petre Daea a împlinit 70 de ani şi a primit un tort în formă de oaie.

Copleşit de emoţie, ministrul a izbucnit în lacrimi când familia şi colegii din PSD i-au cântat ,,La mulţi ani". Şi nu au fost singurele surprize.

Premierul demis Viorica Dăncilă i-a făcut cadou o puşcă de jucărie şi o veveriţă de pluş. Iar agricultorii din Arad i-au dăruit o plachetă pe care au scris "Multe secole cu oaia, 70 cu Petre Daea".

Ministrul a primit şi alte daruri haioase: o cravată personalizată, tot cu oiţe. Şi un papion cu văcuţe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.