Antena Meniu Search
x

Video Torţă pe patru roţi, în faţa unei primării. Maşina în care se afla şi un copilaş a luat foc în mers: "Explodează!"

Au fost clipe de panică, duminică, în faţa primăriei din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. O maşină s-a aprins în mers, iar flăcările uriaşe ameninţau să se extindă. Din fericire, toţi cei trei ocupanţi ai vehicului, printre care şi un copil, au reuşit să iasă la timp din maşină, înainte să se întâmple o tragedie.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 07:45

Vezi și

"Explodează! Vai de capul meu!", se aude pe imaginile filmate. Şoferul a observat, în timpul mersului, că de sub capota maşinii ies flăcări mari. A oprit imediat şi a ieşit din maşină împreună cu o tânără şi un copil mic. Primul care a încercat să stingă incendiul a fost un poliţist local, ce se afla în interiorul primăriei din Drobeta Turnu-Severin: "Ce să facă ăla cu stingătorul ăla, mă!"

Cauza incendiului: de ce a luat foc maşina

Din cauza flăcărilor uriaşe exista riscul ca focul să se extindă şi la maşinile parcate. "Să ia şi maşinile celelalte de acolo!", sfăturiau martorii. Din fericire, însă, pompierii mehedințeni au intervenit rapid şi au lichidat incendiul.

"La sosirea la locul incendiului, incendiul se manifesta la un autoturism, compartimentul motor, cu posibilităţi de propagare la întreg autoturismul", spune Dan Răducan, ISU Mehedinți. Flăcările ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Torţă pe patru roţi, în faţa unei primării. Maşina în care se afla şi un copilaş a luat foc în mers: "Explodează!"