Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trafic feroviar cu restricţii în Bistriţa. Patru trenuri au fost afectate de aluviunile aduse de ploi pe calea ferată

Autorităţile anunţă trafic feroviar cu restricţii în Bistriţa. Patru trenuri au fost afectate de aluviunile aduse de ploi pe linia Vatra Dornei-Ilva Mică.

de Redactia Observator

la 16.12.2017 , 22:22

Autorităţile anunţă trafic feroviar cu restricţii în Bistriţa. Patru trenuri au fost afectate de aluviunile aduse pe şine de ploi pe linia Vatra Dornei - Ilva Mică.

Update 22:00 Patru trenuri au fost afectate de blocarea căii ferate cu aluviuni în judeţul Bistriţa-Năsăud. Traficul feroviar în zonă a fost reluat în zonă, dar cu restricţii.

 "În urma fenomenelor meteorologice manifestate în ultimele ore în zona de munte, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa - Năsăud, prin Dispeceratul integrat judeţean, a fost informat despre următoarele situaţii: Trenul nr. 1765 Iaşi -  Timişoara a fost oprit în staţia CFR Vatra Dornei; Trenurile nr. 5711, respectiv 5712 sunt anulate; Trenul nr. 5703 Suceava  - Ilva  Mică va fi staţionat în gara CFR Floreni", potrivit unui comunicat de presă transmis de CJSU Bistriţa-Năsăud.

Articolul continuă după reclamă

Măsura a fost luată de autorităţi după ce mai multe aluviuni au ajuns pe calea ferată, ca urmare a precipitaţiilor abundente.

Sursa: News.ro, Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Trafic feroviar cu restricţii în Bistriţa. Patru trenuri au fost afectate de aluviunile aduse de ploi pe calea ferată