Antena Meniu Search
x

Se poate trece în Bulgaria prin punctele de frontieră Giurgiu și Calafat, traficul a fost reluat

Autorităţile de frontieră bulgare au ridicat restricţiile de circulaţie a autovehiculelor, impuse ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Bulgariei prin punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat.

Autorităţile de frontieră bulgare au ridicat restricţiile de circulaţie a autovehiculelor, impuse ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Bulgariei prin punctele de frontieră Giurgiu şi Calafat.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a fiecărui punct de frontieră, în vederea micşorării timpilor de aşteptare.

De asemenea, poliţiştii de frontieră vor colabora în permanenţă cu autorităţile statului vecin în vederea fluidizării traficului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Se poate trece în Bulgaria prin punctele de frontieră Giurgiu și Calafat, traficul a fost reluat