Antena Meniu Search
x

Traficul și așa aglomerat de pe DN1, îngreunat de apariția a două șantiere. Șoferii au ajuns la capătul răbdării

Sfârşitul de săptămână aduce din nou aglomeraţie pe Valea Prahovei. Colac peste pupăză, pe lângă ambuteiajele formate în mod obişnuit de turişti pe DN 1 au apărut şi noi obstacole. Traficul este îngreunat de două şantiere deschise la podul rutier Predeal şi la cel de la Azuga, oricum printre cele mai aglomerate zone. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.10.2021, 20:12

Vezi și

Pe DN 1 se lucrează intens. Inclusiv la sfârşit de săptămână. Două şantiere au fost deschise la podurile rutiere de la Azuga şi Predeal. Asta face ca drumul oricum lung să fie şi mai lung. 

Claudiu Loghin, reporter: Suntem la Buşteni, pe DN 1, vrem să vedem în cât timp parcurgem, în condiţiie traficului din această după-amiază, distanţa până la Predeal. O distanţă de aproximativ 13 kilometri am străbătut-o în 29 de minute. 

DN1, un adevărat test al răbdării pentru șoferi

Nu toţi au avut noroc 

Pe acelaşi subiect

Șofer: E coloană mare, se circulă greu bară la bară. Predeal - Bușteni, o oră jumate. 

Șofer: Se circulă pe un singur sens, asta înseamnă stop pe o parte, stop pe cealaltă. Şi aşa aglomeraţia din perioada anului e fenomenală. 

Șofer: Guvernanții găsesc soluții de rezolvare a problemelor numai când sunt alegeri. Atunci rezolvă problema și a urșilor și găsesc și variante de autostrăzi și după stau bine mersi 4 ani. 

Autostrada e deocamdată soluţia cea mai bună pentru blocajele de pe Drumul Naţional 1. O spun la unison toţi şoferii. 

Mircea Corbu, primar Bușteni: De autostradă vorbim de zeci de ani. Eu cred că prima soluţie ar fi centura ocolitoare. Sunt costuri mai puţine şi traseele sunt destul de viabile. Sperăm ca în viitor centura ocolitoare să rezolve problema traficului pe zona Prahovei. Ne referim la centura oclitoare pentru Comarnic, Buşteni şi Azuga. 

Lucrările la podul de la Predeal se încheie zilele acestea. La Azuga, însă, termenul de execuţie al reparaţiilor este decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Traficul și așa aglomerat de pe DN1, îngreunat de apariția a două șantiere. Șoferii au ajuns la capătul răbdării