Antena Meniu Search
x

Video Tragedie de Sf. Maria. Un băiat de 15 ani a murit înecat în apele râului Timiș, sub ochii fratelui său

Tragedie în zi de sărbătoare pentru o familie din Timişoara. Unul dintre copii, un adolescent de 15 ani, a murit înecat în apa râului Timiş, unde intrase să se răcorească. Fratele său a încercat să-l scoată, însă a fost şi el la un pas de a fi tras de curenţi. Trupul adolescentului a fost găsit până la urmă de scafandri. 

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 08:49

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut, ieri după amiază, în jurul orei 17.30, în dreptul taberei de copii de la Chevereşu Mare. 

Bărbat: S-a înecat un copil. Cu familia acolo, de faţă. Era cu familia, cu copii, la Timiş. 

Tatăl adolescentului: Nu ştia să înoate. 

Tatăl adolescentului de 15 ani povesteşte că băiatul venise pentru a doua oară la râu, vara aceasta. Ar fi intrat în apă cu mai mulţi apropiaţi să se răcorească, însă curenţii l-au tras în adâncuri şi nu a mai reuşit să iasă la suprafaţă. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl adolescentului: Păi a intrat tot roată. S-a băgat şi fratele lui după el, dar era şi pe el să-l tragă, pe-ăl mare. Şi de-abia l-a scos şi pe ăla afară de acolo. Din groapa aia mare, adâncă. Şi vecinii mei, toţi s-au băgat după el dar nu l-au mai găsit. 

Disperaţi, apropiaţii au sunat la 112. Mai mulţi pompieri şi trei scafandri, doi din judeţul Arad şi unul din Hunedoara, au ajuns la râul Timiş şi l-au căutat minute bune pe băiat. Iar când au reuşit să-l scoată la mal l-au predat unui echipaj SMURD. Adolescentul nu mai respira. 

Alina Mureşan, UPU-SMURD Timişoara: S-au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră la care pacientul nu a răspuns. La finalul intervenţiei s-a declarat decesul. 

Polițiștii timișeni au deschis, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tragedie de Sf. Maria. Un băiat de 15 ani a murit înecat în apele râului Timiș, sub ochii fratelui său