Antena Meniu Search
x

Tragedie fără margini! O româncă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident în Germania - GALERIE FOTO

O româncă în vârstă de 27 de ani, din Găeşti, şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier produs pe o autostradă din Germania. Potrivit presei din Germania, Cristina se afla pe o autostradă, în spatele unei remorci, în timp ce iubitul ei se afla în faţa maşinii, când, la un moment dat, un şofer care a adormit la volan a intrat în plin în ei.

O româncă în vârstă de 27 de ani, din Găeşti, şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident rutier produs pe o autostradă din Germania.

Potrivit presei din Germania, Cristina se afla pe o autostradă, în spatele unei remorci, în timp ce iubitul ei se afla în faţa maşinii, când, la un moment dat, un şofer care a adormit la volan a intrat în plin în ei.

Accidentul s-a produs pe autostrada A4, în apropierea oraşului Aachen. Din cauza rănilor grave suferite în urma impactului, Cristina şi-a pierdut viaţa. Bărbatul care se afla în faţa maşinii este internat, în comă, la spital.

Trupul neînsufleţit al Cristinei va fi adus în ţară pentru ca familia să o poată înmormânta creştineşte.

sursa foto: rundschau-online.de.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tragedie fără margini! O româncă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa într-un groaznic accident în Germania - GALERIE FOTO