Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedia de la Iaşi. Pacienţii din salon au povestit îngroziţi cum bărbatul abia operat s-a ridicat din pat fără un cuvânt şi s-a dus la geam

Tragedia de Iaşi a lăsat opinia publică fără cuvinte. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Institutului de Boli Cardiovasculare.

de Redactia Observator

la 18.12.2017 , 21:57

Tragedia de la Iaşi. Pacienţii din salon au povestit îngroziţi cum bărbatul abia operat s-a ridicat din pat fără un cuvânt şi s-a dus la geam

Tragedia de Iaşi a lăsat opinia publică fără cuvinte. Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 5 al Institutului de Boli Cardiovasculare, unde era internat.

Bărbatul era internat într-un salon aflat la etajul cinci al institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi şi era sub perfuzii. Potrivit unor martori, la un moment dat, el s-a ridicat de pe pat, a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol. Potrivit presei locale, martorii nu au putut face mare lucru, pentru că omul nu a dat nimic de bănuit şi nici nu a spus ceva. 

Nefericitul eveniment are şi o latură inexplicabilă, pentru că bărbatul abia fusese operat şi ar fi trebuit, în mod normal, încă să fie sub influnenţa anestezicelor, fiind chiar conectat la aparatele de monitorizare a semnelor vitale.

Articolul continuă după reclamă

Până la sosirea ambulanţei, medicii spitalului au început manevrele de resuscitare, încercând aproape jumătate de oră să obţină un puls. Din păcate acest lucru nu a fost posibil.

Pe acelaşi subiect

"Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Personalul din spital a început manevrele de resuscitare, acestea au continuat încă 20 de minute, fără rezultat pozitiv, fiind vorba despre leziuni incompatibile cu viaţa produse prin cădere de la înălţime. A fost constatat decesul", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Un bărbat în vârstă de 44 ani a murit în această seară, după ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi, unde era internat şi se afla sub perfuzii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Tragedia de la Iaşi. Pacienţii din salon au povestit îngroziţi cum bărbatul abia operat s-a ridicat din pat fără un cuvânt şi s-a dus la geam