Antena Meniu Search
x

Tragedie în Eforie Nord. O persoană a murit şi alte 3 sunt grav rănite, după ce casa în care erau a luat foc

Un incendiu petrecut joi seară în Eforie Nord s-a soldat cu patru victime. Un bărbat murit, trupul acestuia fiind găsit carbonizat de către autorităţi, iar alte trei persoane au fost grav rănite. Doi bărbaţi au arsuri grave pe 70% din suprafaţa corpului şi o femeie, în vârstă de 80 de ani, prezintă arsuri pe căile aeriene.

de Redactia Observator

la 13.10.2022, 22:37

O persoană au murit şi alte 3 sunt grav rănite, după ce casa în care erau a luat foc
O persoană au murit şi alte 3 sunt grav rănite, după ce casa în care erau a luat foc

Incendiul a fost localizat de către autorităţi, iar în urma acestuia au rezultat patru victime (3 bărbați și 1 femeie). Una dintre victime este un bărbat, găsit carbonizat, la acest moment neidentificat.

Doi bărbați cu vârsta de 53, respectiv 65 de ani au arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului. Femeia, în vârstă de 80 de ani, prezintă arsuri pe căile aeriene.

Cele 3 victime cu răni grave au fost transportate la spital

Cele 3 victime au fost preluate de către echipajele medicale SAJ și SMURD de la faţa locului şi transportate la spital. Acțiunea este în dinamică, iar acum se lucrează pentru lichidarea incendiului.

"Intervenim cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD B si SAJ cu 1 ambulanță C2 și 2 ambulanțe B2", au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tragedie în Eforie Nord. O persoană a murit şi alte 3 sunt grav rănite, după ce casa în care erau a luat foc