Antena Meniu Search
x

Tragedie în Petroșani. Fetiță de 6 ani rănită pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Șoferul a murit

Accident cumplit provocat fără intenție de un şofer de 29 de ani în Petroșani. Din motive medicale, tânărul a pierdut controlul direcției și a ajuns cu mașina pe trotuar, unde a lovit o fetiță de 6 ani și pe mama ei. Șoferul a murit la volan.

de Redactia Observator

la 29.01.2022, 18:02

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani.

Potrivit IPJ Hunedoara, ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani, a avut loc un eveniment rutier. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, din motive medicale, a pătruns pe trotuarul din fața unui imobil, moment în care a acroșat o fetiță  în vârstă de 6 ani care se afla împreună cu mama sa”.

Fetița de 6 ani a fost rănită în accident

În urma acestui eveniment rutier, a fost declarat decesul conducătorului auto, minora fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tragedie în Petroșani. Fetiță de 6 ani rănită pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Șoferul a murit