Antena Meniu Search
x

Video Tragedie în Piteşti. Un bărbat care lucra la reţeaua de canalizare a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit

Incident tragic într-un cartier din Piteşti. Un muncitor şi-a pierdut viaţa în timp ce săpa un şanţ pentru o conductă de canalizare. Bărbatul se afla la o adâncime de peste 2 metri, în șanț. La un moment dat, malul de pământ - care nu era asigurat -  s-a surpat după ce un buldoexcavator a trecut pe stradă. Blocat sub maldărul de pământ, muncitorul nu a mai avut nicio şansă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 09:34

Vezi și

Bărbatul de 43 de ani făcea parte dintr-o echipă de muncitori ce lucra la ieşirea din Piteşti. Săpau un şanţ pentru o conductă de canalizare, când, dintr-o dată, unul dintre maluri s-a surpat şi a căzut peste el. Bărbatul a rămas captiv sub pământ, la peste doi metri adâncime. 

A fost scos în câteva minute, conştient, însă din cauza şocului puternic şi al pietrelor care îl loviseră în zona capului, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. 

Ionuţ Tunaru, ISU Argeş: S-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, ulterior fiind declarat decesul bărbatului de 43 de ani. 

În urma accidentului, au fost sesizaţi şi inspectorii de muncă. Aceştia au deschis o anchetă, pentru a stabili care sunt cauzele ce au dus la producerea tragediei şi dacă aceasta ar fi putut fi evitată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie în Piteşti. Un bărbat care lucra la reţeaua de canalizare a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ care s-a prăbuşit