Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE la un liceu din Galaţi, în plin Bacalaureat! O profesoară din comisie a făcut INFARCT în timp ce înregistra contestaţiile

Tragedie, luni după-amiază, la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza". O informaticiană în vârstă de 44 de ani a făcut infarct în timp ce introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de Bacalaureat.

- viata-libera.ro

Tragedie, luni după-amiază, la Colegiul Naţional "Al. I. Cuza". O informaticiană în vârstă de 44 de ani a făcut infarct în timp ce introducea datele de la contestaţiile de la Evaluarea Naţională, după ce fusese dimineaţă şi în comisia de Bacalaureat.

Colegii şi prietenii susţin însă că oboseala şi epuizarea n-ar fi făcut ravagii, dacă femeia n-ar fi fost stresată şi de un conflict pe care-l avea cu conducerea instituţiei de învăţământ, scriu jurnaliştii de la Viaţa Liberă Galaţi.

Rozina Miron, mamă a doi copii, unul de trei şi altul de zece ani, a făcut infarct în jurul orei 18:00, în timp ce introducea datele de la contestaţiile care se depuneau la Evaluarea Naţională.

Un echipaj SMURD sosit la faţa locului a început imediat resuscitarea, care a continuat atât în autospecială, cât şi la UPU. După o oră, însă, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.    

Pe acelaşi subiect

Femeia era plecată de dimineaţă de la 6:00 de acasă, pentru că fusese şi în comisia de la Bacalaureat, la multiplicat subiectele şi la verificat sistemul de supraveghere.

Informaticiana trecuse printr-o perioadă foarte aglomerată, lucrând uneori chiar şi până târziu noaptea, şi în zilele libere, fiind obligată să fie în ambele comisii de examen.

Acestei epuizări fizice i s-a adăugat şi stresul generat de un conflict pe care l-ar fi avut cu directoarea liceului şi cu unii colegi.

Chiar în ziua în care se simţea sufocată de volumul de muncă primise o înştiinţare pentru a se prezenta în comisia de disciplină pentru a răspunde în legătură cu nişte greşeli pe care le-ar fi făcut în timpul probelor de competenţe la Bacalaureat.

Trebuie să citeşi şi acest articol, pe aceeaşi temă:

MOARTE SUSPECTĂ în cazul profesoarei din Galaţi, care a făcut infract la liceu. Femeia ar fi avut conflict cu directoarea, care neagă totul, însă Inspectoratul CONFIRMĂ

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO Rezultatele sesiunii de BACALAUREAT 2017 sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE la un liceu din Galaţi, în plin Bacalaureat! O profesoară din comisie a făcut INFARCT în timp ce înregistra contestaţiile