Antena Meniu Search
x

Video Tragedie la Andrieşeni, în Iași. O bătrână și-a găsit sfârșitul în casă, după explozia unei butelii

O femeie de 70 de ani, din comuna ieşeană Andrieşeni a murit aseară, după ce o explozie a avut loc în casa acesteia. În urma deflagraţiei a fost rănit grav şi soţul acesteia, un bărbat de 78 de ani. Omul a suferit arsuri de gradul doi pe 60 la sută din suprafaţa corpului.

de Redactia Observator

la 28.05.2022, 10:18

Vezi și

Medicii care au intervenit la caz l-au găsit conştient, dar în stare foarte gravă. Au chemat imediat în ajutor un elicopter SMURD. Bărbatul a fost intubat şi transportat de urgenţă la un spital din Iaşi.

Explozie la Andrieșeni, în Iași. O bătrână a murit, soțul ei are arsuri grave

”A fost o explozie neurmata de incendiu la o casa în Andrieseni, judeţul Iaşi. În urma evenimentului au rezultat 2 victime”, a transmis, vineri seară, ISU Iaşi, precizând că o femeie, de aproximativ 70 de ani, a murit, iar un bărbat a suferit arsuri.

”Echipajul ESA a preluat pacientul în vârstă de 78 de ani, cu arsuri de gr. II pe aproximativ 60 % din suprafaţa corpului, intubat, a aterizat pe heliportul ISU Iaşi şi a fost transportat la de spital de o ambulanţă SAJ Iaşi”, a mai precizat salvatorii ieșeni.

Din primele informaţii, se pare că explozia ar fi pornit de la o butelie lăsată nesupravegheată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tragedie la Andrieşeni, în Iași. O bătrână și-a găsit sfârșitul în casă, după explozia unei butelii