Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie la ieşirea din Însurăţei, în Brăila. O femeie şi o fetiţă de 3 anişori au murit, iar un bărbat şi un copil de 6 ani sunt grav răniţi

Două persoane - o femeie şi o fetiţă de trei ani - au murit şi alte două - un bărbat şi un copil de şase ani - au fost rănite, sâmbătă seară, după ce un autoturism a lovit remorca nesemnalizată a unui tractor, apoi a ricoşat în altă maşină, pe drumul E584, în judeţul Brăila. Traficul este complet blocat în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 21:44

Tragedie la ieşirea din Însurăţei, în Brăila Tragedie la ieşirea din Însurăţei, în Brăila

"Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani", a precizat IPJ Brăila.

Tragedie pe E 584, la ieşirea din Însurăţei

De asemenea, au fost răniţi un copil de 6 ani şi un bărbat care se afla în remorcă, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. 

Articolul continuă după reclamă

Accidentul s-a produs pe drumul european E 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, fiind implicate un tractor şi un alt autovehicul. În urma accidentului, traficul este blocat în totalitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Tragedie la ieşirea din Însurăţei, în Brăila. O femeie şi o fetiţă de 3 anişori au murit, iar un bărbat şi un copil de 6 ani sunt grav răniţi