Antena Meniu Search
x

Tragedie pe aeroportul Otopeni! Un bărbat a murit, la îmbarcarea într-un avion!

Tragedie pe aeroportul Otopeni! Un bărbat şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, la scurt timp după ce s-a îmbarcat într-un avion cu destinaţia Italia.

Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a urcat într-un avion Wizz AIr

Tragedie pe aeroportul Otopeni! Un bărbat a murit, după ce i s-a făcut rău la îmbarcarea într-un avion cu destinaţia Italia.

Totul s-a întâmplat, la primele ore ale dimineţii, într-un avion Wizz Air care urma să decoleze către Pescara (Italia). Bărbatului i-a venit rău şi s-a prăbuşit, iar oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului şi, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat mort.

Ulterior, compania Wizz Air a venit cu precizări:

“În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului", se afirmă într-un comunicat.

"Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime, transmite Wizz Air

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tragedie pe aeroportul Otopeni! Un bărbat a murit, la îmbarcarea într-un avion!