Antena Meniu Search
x

Intervenţie de URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni! Pompierii au efectuat o simulare de accident aviatic - LIVE VIDEO

Intervenţie de urgenţă, în această dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit în cazul unui accident aviatic.

Intervenţie de URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni! Pompierii au efectuat o simulare de accident aviatic

Intervenţie de urgenţă, în această dimineaţă, pe Aeroportul Otopeni. Pompierii au intervenit în cazul unui accident aviatic.

Din fericire, totul nu a fost decât un scenariu din cadrul unui exerciţiu care se desfăşoară o dată la doi ani pe aeroportul din Capitală.

"Gestionarea situației de urgență determinată de producerea unui accident aviatic pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti este un exerciţiu general de simulare a capacităţii de intervenţie la un potențial accident aviatic al unei aeronave de pasageri si se organizează o dată la 2 ani de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti", se arată într-o informare a Bucharest Airports.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Intervenţie de URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni! Pompierii au efectuat o simulare de accident aviatic - LIVE VIDEO