Antena Meniu Search
x

Decolarea unei aeronave cu peste 200 de pasageri a fost anulată, pe aeroportul Otopeni

O aeronavă a anulat decolarea pe Aeroportul Otopeni, în urma unor probleme. La bordul avionului erau 223 de pasageri.

Decolarea unei aeronave a fost anulată pe aeroportul Otopeni, în urma unor probleme tehnice. La bordul avionului erau 223 de pasageri.

Aeronava era o cursă București - Billund, care urma să decoleze la 19.55. Chiar la începutul manevrei de decolare însă, piloții au sesizat o problemă la unul dintre motoare.

Decolarea a fost oprită, iar pompierii au fost chemați să intervină. Pasagerii au fost debarcați, pentru ca avionul să fie verificat.

Ulterior, compania Wizz Air a venit cu precizări:

”Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 2312 de la Billund la Otopeni. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei”, a transmis Wizz Air, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Decolarea unei aeronave cu peste 200 de pasageri a fost anulată, pe aeroportul Otopeni