Antena Meniu Search
x

Tragedie pe Dunăre. Directorul Spitalului de Psihiatrie ”Poiana Mare”, Dolj, a murit după ce barca în care pescuia s-a răsturnat

Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, după ce barca în care se afla la pescuit s-a răsturnat în Dunăre. Era însoțit de un alt bărbat, când ambarcațiunea s-a răsturnat în dreptul localității Desa. Acesta a fost scos în viață din apă.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 19:01

Tragedie pe Dunăre. Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare a murit după ce barca în care pescuia s-a răsturnat
Tragedie pe Dunăre. Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare a murit după ce barca în care pescuia s-a răsturnat - Shutterstock/Facebook

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. 

Bărbatul care îl însoțea în barcă a fost scos în viață din apă

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit.

În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat. 

Pe acelaşi subiect

Un elicopter SMURD a fost chemat la locul tragediei

Potrivit primelor informații, Claudiu Buzatu era deja în stop cardiorespirator când a fost scos din apă și nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Celălalt bărbat era în șoc hipotermic și a fost transportat la spital. Un elicopter SMURD a fost direcționat către victime.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tragedie pe Dunăre. Directorul Spitalului de Psihiatrie ”Poiana Mare”, Dolj, a murit după ce barca în care pescuia s-a răsturnat