Antena Meniu Search
x

Video Tragedii trase la indigo în Braşov. Doi prieteni s-au ciocnit frontal cu motocicletele, după ce acum un an, în acelaşi loc, doi tineri au murit intr-un accident identic

Accident cumplit în Braşov. Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, iar altul este în comă după ce s-au ciocnit violent cu motocicletele. Victima nu avea permis categorie A şi nici echipament de protecţie. Poliţiştii iau în calcul şi varianta ca cei doi să fi participat la o cursă, în momentul accidentului.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 02.07.2024 , 14:25

Cei doi tineri, de 18 şi, respectiv, 24 de ani, au ieşit aseară, în jurul orei 22.00, la plimbare cu motocicletele de teren, pe un drum comunal din apropierea satului în care locuiau, deşi niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

La un moment dat, într-o curbă uşoară, în condiţii necunoscute încă, cele două motociclete s-au izbit frontal, iar cei doi au fost aruncaţi la pământ. Deşi purtau cască de protecţie, au suferit răni extrem de grave, iar tânărul de 18 ani nu a mai putut fi salvat. Celălalt a fost transportat cu ambulanţa la spital, unde şi în acest moment se află internat în stare gravă.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă, pentru a afla circumstanţele în care s-a întâmplat accidentul şi dacă cei doi se luaseră la întrecere, aşa cum vorbesc unii săteni. "La data de 01 iulie a.c., în jurul orei 23:00, în localitatea Holbav, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier între două motociclete de teren, care ar fi intrat în coliziune frontală. În urma impactului dintre cele două vehicule, a rezultat decesul unuia dintre conducători, un tânăr în vârstă de 18 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat, în vârstă de 24 de ani, care în prezent se află la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție rutieră, care au desfășurat activități specifice, în vederea stabilirii circumstanțelor și condițiilor în care s-a produs accidentul. În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror de caz, desemnat din cadrul unității de parchet competente", a transmis IPJ Braşov.

Vezi și

Doi prieteni buni, ambii de 19 ani, au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele în acelaşi loc, anul trecut

Accidentul pare tras la indigo după un altul, produs toamna trecută, exact în acelaşi loc, când două motocilclete, de asemenea, s-au izbit frontal. Nici atunci, cei doi tineri care le conduceau nu aveau permis sau echipament de protecţie, dar nici sistem de iluminat.

Cei doi prieteni, ambii în vârstă de 19 ani, au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Tragedii trase la indigo în Braşov. Doi prieteni s-au ciocnit frontal cu motocicletele, după ce acum un an, în acelaşi loc, doi tineri au murit intr-un accident identic