Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, hai că a murit George, mamă!". Doi prieteni buni, ambii de 19 ani, au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele, în miez de noapte, pe un deal din Brașov

Sfârşit tragic pentru doi motociclişti din judeţul Braşov, ambii în vârstă de 19 ani! Tinerii şi-au pierdut viaţa după ce s-au ciocnit frontal pe un deal din localitate. Cei doi erau prieteni buni şi aveau ca pasiune comună - cursele de enduro. Au ieşit la plimbare cu motoarele, iar la lăsarea întunericului s-a produs tragedia. Niciunul nu purta echipamente de protecţie şi nici nu aveau permise de conducere.
Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 10:09

Vezi și

"Mamă, hai că a murit George! Mamă, hai repede, te rog!"

Ora 1 noaptea. Liniştea satului este spartă de o bubuitură puternică ce se aude de pe deal. Cei câţiva oameni care locuiesc în zonă se trezesc îngroziţi şi ies în grabă să vadă ce se întâmplă. Printre ei - şi sora lui George, unul dintre cei doi tineri morţi. 

Sora lui George: Am auzit buşitura şi m-am dus să văd. M-am dus şi i-am pus mâna să vedem dacă mai are puls.

Tatăl unui dintre tineri: Erau morţi! Eu nu m-am mai apropiat de ei. Mi-a fost frică, se vedea că era mort. M-am dus că poate a căzut cumva şi şi-a rupt vreo mână sau vreun picior.

Pe acelaşi subiect

Tinerii morți în accident erau prieteni din copilărie

Tinerii, prieteni din copilărie, împărtăşeau aceeaşi pasiune - cursele enduro. Cei doi au plecat noaptea la o plimbare. Fără nicio lumină care să le indice drumul şi asurziţi de zgomotul puternic al motoarelor, aceştia s-au ciocnit frontal.

Vecin: A venit unul de sus şi unul de pe vale.

Reporter: Nu aveau lumini pe motoare?

Vecin: Nu a avut.

Reporter: Echipament de protecţie?

Vecin: Nu au avut nimic.

Sora lui George: Sunt mulţi care se dau, mulţi. Pe deal pe aici.

Cei doi prieteni au murit pe loc

Impactul a fost atât de violent încât băieţii au murit pe loc. 

Zontea Daniel, IPJ Braşov: În urma resuscitării şi a manervrelor care s-au efectuat de către echipele de salvatori sosite la faţa locului nu s-a mai putut face nimic şi a fost declarat decesul. 

Deşi nu aveau permise de conducere, cei doi băieţi îşi cumpraseră motocicletele. Săptămâna viitoare urmau să plece împreună în Germania, însă destinul le-a fost curmat prea devreme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » "Mamă, hai că a murit George, mamă!". Doi prieteni buni, ambii de 19 ani, au murit după ce s-au ciocnit cu motocicletele, în miez de noapte, pe un deal din Brașov