Antena Meniu Search
x

Traian Preoteasa rămâne la conducerea CFR Călători pentru următorii 4 ani

Directorul general al CFR Călători, Traian Preoteasa, va rămâne în funcţie încă patru ani, după ce mandatul său a fost aprobat de Consiliul de Administraţie al companiei. El a fost numit pentur prima data în această funcţie în septembrie 2021.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 15:42

Tren CFR Călători în Gara de Nord din Bucureşti
Traian Preoteasa, va rămâne în funcţie încă patru ani, după ce mandatul său a fost aprobat de Consiliul de Administraţie al companiei. - Shutterstock

Directorul general al CFR Călători, Traian Preoteasa, va rămâne în funcţie încă patru ani, după ce mandatul său a fost aprobat de Consiliul de Administraţie al companiei.

"Consiliul de Administraţie al CFR Călători a votat şi a aprobat astăzi, 23 octombrie, structura de conducere a companiei în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Procedura de alegere a conducerii pe un mandat de patru ani a inclus, conform legii, şi procesul de recrutare şi de selecţie a candidaţilor de către o firmă de recrutare personal", se arată într-un comunicat al companiei.

Mandatul de patru ani al lui Traian Preoteasa începe pe 23 octombrie 2023. Totodată, în funcţia de director financiar a fost aleasă Aida Hanganu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Traian Preoteasa rămâne la conducerea CFR Călători pentru următorii 4 ani