Antena Meniu Search
x

Video "Trăiesc în teroare. Mă uit tot timpul în stânga și-n dreapta". Un întreg arsenal de arme şi muniţii, descoperit în mașina unui paznic de vânătoare din Arad

Un întreg arsenal de arme şi muniţii. Asta au găsit poliţiştii în portbagajul unui paznic de vânătoare în vârstă de 46 de ani din Arad. Totul a ieşit la iveală, după ce paznicul i-ar fi tăiat calea unuia dintre vecini şi l-ar fi ameninţat cu arma. Speriată, victima a apucat să se închidă în maşină şi a sunat la 112. Muniţia era deţinută ilegal de agresor. 

de Daciana Cordoş

la 10.08.2023, 08:18

Vezi și

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută. Bărbatul agresat venise să-şi hrănească câinii pe care îi avea la casa de vacanţă din apropierea ocolului Silvic. A profitat de ocazie şi a zis să-şi citească contorul de curent electric, care era montat în interiorul cantonului de vânătoare.

Flavius Pavel, victimă: Contorul este exact unde se vede cutia aceea albă de sus, de pe stâlp. Jos, la bază, sunt contoarele a încă şapte vecini din zonă. Dânsul a venit de pe drumul dinspre stradă. M-a blocat cu maşina. A deschis uşa la maşină, să mă tragă din maşină. Să-mi controleze maşina. M-a ameninţat cu arma. Am reuşit să mă închid în maşină. Am sunat la 112.

Arsenal de arme în mașina paznicului de vânătoare

Iar poliţiştii au avut parte de o mare surpriză. În maşina paznicului de vânătoare au găsit un adevărat arsenal de arme. 

Pe acelaşi subiect

Mădălin Herbei, purtător de cuvânt IPJ Arad: A fost descoperită o armă de vânătoare deţinut legal, dar şi un încărcător de armă de tir sportiv, cu patru cartuşe, calibru 22 LR. Şi o cutie cu 47 de cartuşe, acelaşi calibru, deţinute ilegal.  

Flavius Pavel, victimă: A spus că poliţia le-a plantat ca şi probă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii au decis să-l cerceteze în libertate, însă paznicul de vânătoare nu s-a potolit. Mai mult, a trecut de la ameninţări... la fapte. 

Reporter: Aţi ameninţat pe cineva cu arma?

Paznicul de vânătoare: Am tras după el cu arma.

Reporter: Aţi tras?

Paznicul de vânătoare: Da, da! 

Reporter: De ce? 

Paznicul de vânătoare: Pentru că vreau! 

Flavius Pavel, victimă: A doua zi după incident am găsit doi câini morţi. Trăiesc într-un soi de teroare. Vin la teren. Trebuie să mă uit tot timpul în stânga și-n dreapta. Să mă uit să văd dacă nu este undeva ascuns. 

Agresorul de 46 de ani lucra ca paznic de vânătoare de 30 de ani, iar acum s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și muniţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Trăiesc în teroare. Mă uit tot timpul în stânga și-n dreapta". Un întreg arsenal de arme şi muniţii, descoperit în mașina unui paznic de vânătoare din Arad