Antena Meniu Search
x

Video A vrut să-şi omoare şeful care l-a concediat, însă i-a rănit grav soţia. După atac, agresorul s-a aruncat în faţa trenului

Furios că a fost concediat, un bărbat din Arad s-a dus acasă la şeful lui şi a vrut să îl omoare. Pentru că nu l-a găsit, i-a atacat soţia. Femeia a ajuns la spital plină de răni grave - este la Terapie Intensivă. Când s-a calmat şi a înţeles ce a făcut, agresorul s-a sinucis. 

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 19:18

Vezi și

Bărbatul de 54 de ani, muncitor la spaţii verzi, fusese concediat de două săptămâni pentru că venea băut la serviciu. 

Soţia fostului şef i-a căzut victimă

"În ultimele patru luni cred că se accentuase această problemă a alcoolului. În ultimul an intrase în clinciuri atât cu şeful de echipă, cât şi cu alţi muncitori, alţi colegi. Faze de agresivitate am văzut şi am auzit de la cunoscuţi că a mai avut", spune Dinorel Muscă, viceprimarul din Sântana. 

Când a dat buzna în casa fostului său şef, înarmat cu un topor, nu a găsit-o decât pe soţia acestuia. Femeia de 59 de ani a căzut pradă unei furii criminale. Un vecin i-a sărit în ajutor. A pus pe fugă atacatorul şi a chemat salvarea. 

Pe acelaşi subiect

"A început să urle disperată femeia. Era cu sânge, cu sânge pe jos. Când să intru pe uşă, a ieşit agresorul cu toporul în mână şi cu un cuţit", povesteşte Nicolae Nicolau, vecin.

Bărbatul s-a aruncat în faţa trenului

În timp ce ambulanţa gonea spre spital cu femeia în agonie, poliţiştii plecau în căutarea agresorului. I-au localizat telefonul şi s-au dus după el. L-au găsit mort pe calea ferată, în apropierea gării Sântana. "A zis că trebuia să fii tu, nu ea. Ceva conflict cu el a avut, el atunci, pe cine a găsit acasă, pe acela l-a atacat", adaugă Nicolae Nicolau, vecin.

Femeia atacată în locul soţului său a ajuns direct pe masa de operaţie. Medicii încearcă să îi salveze viaţa, dar nu se încumetă să spună că vor izbuti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A vrut să-şi omoare şeful care l-a concediat, însă i-a rănit grav soţia. După atac, agresorul s-a aruncat în faţa trenului