Antena Meniu Search
x

Video Tramvai vs. BMW-ul poliţiei, pe un bulevard din Galaţi. Vatmaniţa ar fi fost cu ochii în telefon în momentul impactului

O vatmaniţă a fost amendată cu 990 lei, în urma unui accident produs în această dimineaţă, pe un bulevard din Galaţi. Tramvaiul pe care îl conducea femeia de 43 de ani a lovit din spate o autospecială a poliţiei, marca BMW. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 14:55

Vezi și

O mașină de poliție care se afla în misiune a fost lovită, miercuri, de un tramvai condus de o femeie într-o intersecție din Galați. Accidentul s-a produs în jurul orei 10.45, pe bulevardul Henri Coandă din Galați. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că în autospecială se aflau doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, care desfășurau activități preventive, având semnalele luminoase în funcțiune.

Mașina poliției, lovită de tramvai în Galați. Vatmanița ar fi fost cu ochii în telefon

Autospeciala a fost lovită din spate de un tramvai condus de o femeie, de 43 de ani, iar în urma impactului au rezultat pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană.

"La data de 10 aprilie 2024, în jurul orei 10:45 pe bulevardul Henri Coandă, din Municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție a Inspectoratului de Poliție Județean Galați. Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că în autospecială se aflau doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, care desfășurau activități preventive pe artera rutieră menționată, pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul George Coșbuc spre Bulevardul Traian Vuia, având semnalele luminoase în funcțiune. Autospeciala a fost lovită din spate de un tramvai condus de o femeie, de 43 de ani, din Galați, iar în urma impactului au rezultat pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană", au informat reprezentanţii IPJ Galaţi. 

Atât agentul care se afla la volan, în vârstă de 38 de ani, cât și vatmanița au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătoarea tramvaiului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru desfășurarea altor activități, menite a distrage atenția de la condus, au mai transmis polițiștii gălățeni. Potrivit unor surse, se pare că în momentul impactului, vatmanița era cu ochii în telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Tramvai vs. BMW-ul poliţiei, pe un bulevard din Galaţi. Vatmaniţa ar fi fost cu ochii în telefon în momentul impactului