Antena Meniu Search
x

Video Transportul public, mai scump cu 50% în Târgu Jiu. "Noi cu salariile rămânem tot acolo jos. La noi nu se pune nimic"

Nu doar alimentele de bază se scumpesc odată cu majorarea facturilor la energia electrică şi cu scumpirea gazului, ci şi transportul în comun. În Târgu Jiu, preţul unui bilet de călătorie se va majora cu 50%, în contextul în care şi factura la energie este dublă. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 22.02.2022, 08:47

Vezi și

Facturile tot mai mari la energie electrică şi preţul gazului, care a explodat, generează noi creşteri în toate domeniile. Locuitorii din Târgu Jiu au primit o nouă veste proastă: vor fi nevoiţi să plătească cu 50% mai multe pentru transportul în comun.

Silviu Pârvuţoiu, Transloc Târgu-Jiu: Factura la energia electrică comparativ cu anul trecut s-a dublat. Costul carburantului s-a scumpit cu undeva la 30%. Chiar şi preţul pieselor de schimb, al anvelopelor, a crescut spectaculos.

Deşi parcul auto al societăţii s-a îmbunătătit cu 11 troleie, al căror consum este mai mic cu 35%, costurile lunare ale companiei de transport au crescut.

Transport public, mai scump cu 50%

Pe acelaşi subiect

Silviu Pârvuţoiu, Transloc Târgu-Jiu: În luna noiembrie era undeva la 40 de mii de lei, iar în luna decembrie a venit 96 de mii de lei. Efectiv s-a dublat.

Aşa că... nu le rămâne decât să scumpească biletele, iar povara cade tot pe umerii oamenilor. Orice drum spre serviciu sau spre altă destinaţie din oraş va costa 3 lei, în loc de 2, cât este acum. Şi abonamentele se vor scumpi  cu aproximativ 25%.

Bărbat: Dacă toate s-au scumpit! Benzina s-a scumpit, tot s-a scumpit, trage după ele şi alimentele şi tot. 

Femeie: Problema este că cei de la Guvern trebuie să găsească solutii să ieftinească curentul.

Bărbat: Noi cu salariile rămânem tot acolo jos, acolo unde am rămas. La noi nu se pune nimic.

Ultima majorare a biletului de călătorie, în Târgu Jiu, a avut loc în urmă cu 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Transportul public, mai scump cu 50% în Târgu Jiu. "Noi cu salariile rămânem tot acolo jos. La noi nu se pune nimic"