Antena Meniu Search
x

Foto Trapperul Yakki, reţinut după ce ar fi bătut-o pe iubita sa, Anne Bâgu. Mânat de gelozie, a continuat atacul în apartamentul unei vecine

Trapperul cunoscut în mediul online sub pseudonimul Yakki se află în arestul poliţiei, după ce seara trecută poliţia a fost sesizată că într-un apartament din Bucureşti se aud ţipetele de ajutor ale unei tinere. S-a constat că tânărul de 19 ani ar fi bătut-o în mod repetat pe iubita sa de 20 de ani, Anne Bâgu, după care a distrus mai multe bunuri din locuinţa unei vecine şi a continuat bătaia. Artistul se află în arest.

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 16:19

Seara trecută, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la adresa din Bucureşti se aud țipete de femeie pe casa scării. Polițiștii ajunşi la fața locului au luat legătura cu numita Bâgu Anne Mary, aceasta declarând verbal faptul că a avut un conflict între ea și concubinul ei, Duțoniu Mihai Denis, în urma căruia acesta a agresat-o fizic. 

A fost si identificat autorul Duțoniu Mihai Denis ( zis și Yakki - cunoscut pe youtube ca fiind trapper), ambele persoane fiind conduse la sediul subunității, după acordarea îngrijirilor medicale.

A bătut-o cu palmele şi picioarele şi i-a smuls o unghie

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 19.12.2023, pe fondul geloziei, persoana vătămată Bâgu Anne Mary, a avut un conflict cu Duțoniu Mihai Denis, în urma căruia acesta a lovit-o cu palmele peste față, distrugând totodată mai multe bunuri din locuință. Apoi, tânăra a fugit la o vecină din incinta blocului în care locuiește și s-a refugiat în dormitorul acesteia. 

Pe acelaşi subiect

Băiatul a urmărit-o, a pătruns în apartamentul vecinei, a lovit cu picioarele în ușa dormitorului până când a cedat, distrugând-o și ulterior a agresat din nou persoana vătămată, lovind-o cu piciorul. 

De asemenea, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18.12.2023, Anne a mai fost agresată fizic, fiindu-i smulsă unghia de la degetul inelar al mâinii stângi. Cu ocazia examinării medico-legale a tinerei, de către specialiștii din cadrul INML, s-a constatat că prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu un corp dur și necesită pentru vindecare un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale.

Artistul a primit un ordin de restricţie

Împotriva autorului a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii, a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, cu autorul în stare de reţinere, pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere legală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Trapperul Yakki, reţinut după ce ar fi bătut-o pe iubita sa, Anne Bâgu. Mânat de gelozie, a continuat atacul în apartamentul unei vecine