Antena Meniu Search
x

Video Trei tineri care au călcat în picioare un adolescent sunt liberi de 3 luni. Unul dintre agresori este consilier local

Poliţiştii încearcă să acopere un individ agresiv, pentru că este consilier local, acuză părinţii unui adolescent, snopit în bătaie pe stradă, în judeţul Cluj. La trei luni după ce a fost atacat, inclusiv cu un topor, agresorii sunt liberi, deşi anchetatorii au audiat martori, iar localitate este împânzită de camere de supraveghere. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.12.2023, 19:40

Vezi și

"Sună repede la Poliţie! îl omoară. Sună, acum, la Poliţie! Îl omoară."

Adolescentul de 17 ani a fost bătut crunt în septembrie, pe o stradă din comuna Aluniş. Trei indivizi l-au lovit fără milă, în văzul martorilor. Mama victimei nu poate uita nici acum.

Mama adolescentului: Hai mătuşă după Antonio, că îl omoară ăştia.

Mama adolescentului: Au început mai multe persoane să dea cu pumnii, cu picioarele. Copilul nu şi-a mai adus aminte nimic. El si-a pus mâinile pe faţă s-a strâns şi a dat fiecare unde a vrut.

Pe acelaşi subiect

Victimă: La picior sunt lovit şi aici, nu ştiu dacă se observă tare, m-a muşcat de mână.

Din cauza rănilor grave, victima a avut nevoie de tratament săptămâni la rând

Din cauza rănilor grave, victima a avut nevoie de tratament săptămâni la rând. Nu au scăpat de ameninţările bătăşilor nici cei care i-au sărit în ajutor.

Mama adolescentului: S-a dus la actualul soț și l-a întrebat: vrei un topor în cap? Actualul soț şi-a pus mâna aşa şi nu l-a lovit cu toporul, dar cu pumnul.

Victimă: Au început să se adune câte un om, câte un om şi după ce a venit cel cu toporul au sărit toţi. 

La trei luni după bătaie, agresorii sunt încă liberi.

Alex Prunean, reporter Observator: Întreaga comună este împânzită de camere de supraveghere, iar două sunt chiar aici, unde a avut loc bătaia. În mod surprinzărtor, spun cei de la primărie, în seara respectivă niciuna nu a inregistrat nimic.

Ionuț Terec, avocat: Martorii audiaţi în cauză au indicat cu nume şi prenume suspecţii şi persoanele pe care le-au văzut agresându-l pe clientul meu.

Consilierul local spre care se îndreaptă acuzaţiile victimei se declară nevinovat

Familia adolescentului bătut acuză poliţiştii că tergiversează ancheta pentru a nu ajunge la unul dintre agresori, care ar fi consilier local cu state vechi. Consilierul local spre care se îndreaptă acuzaţiile victimei se declară nevinovat.

Consilier Local: Eu încă nu am fost chemat de către nimeni. Nici de la Poliţie, nici nimic să imi spun spun şi eu punctul de vedere. Sunteţi informaţi mai mult de 80% greşit. 

Mama adolescentului: Încearcă să iasă la suprafaţă, dar nu mi se pare normal. Noi am suferit şi suferim în continuare, trebuie să se facă dreptate.

Poliţiştii acuzaţi că tergiversează ancheta au anunţat că nu pot comenta declaraţiile familiei pentru că investigaţia este încă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Trei tineri care au călcat în picioare un adolescent sunt liberi de 3 luni. Unul dintre agresori este consilier local