Antena Meniu Search
x

TREBUIE SĂ ŞTII! CE SE ÎNTÂMPLĂ dacă bei APĂ LĂSATĂ DE IERI în sticlă sau pahar!

Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă dacă bei apa lăsată de ieri în pahar. Specialiştii au oferit detalii despre acest lucru, iar răspunsul lor este incredibil.

 Multă lume s-a întrebat ce se întâmplă dacă bei apa lăsată de ieri în pahar. Specialişti au oferit detalii despre acest lucru, iar răspunsul lor este incredibil.

Acest lucru este uşor de explicat. De cele mai multe ori, în timp ce bem, introducem în apă o serie de microorganisme. Factori din jur precum lumina solară sau temperatura din cameră determină înmulţirea rapidă a acestora.

Dacă laşi apă curată, turnată direct din sticlă, într-un pahar curat, atunci nu ai motive de teamă, fiindcă o poţi bea şi în ziua următoarea.

Atenţie însă la apă din sticlele de plastic pe care obişnuim să le uităm la birou sau în maşină. Expunerea la căldură a recipientelor de acest fel poate fi nocivă pentru sănătate. Bisfenolul şi alte componente folosite la fabricarea sticlelor de plastic pot contamina apa dacă sticla este expusă la căldură mare sau la lumina directă a soarelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » TREBUIE SĂ ŞTII! CE SE ÎNTÂMPLĂ dacă bei APĂ LĂSATĂ DE IERI în sticlă sau pahar!