Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trei accidente rutiere pe Autostrada Soarelui. S-au format coloane de maşini, circulaţia este blocată

Trei accidente rutiere au avut loc sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 16, unde circulaţia este blocată.

de Redactia Observator

la 11.08.2018 , 08:25

Circulaţia este blocată sâmbătă dimineaţă la kilometrul 16 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul către litoral, unde au avut loc trei accidente rutiere

Trei accidente rutiere au avut loc sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 16, unde circulaţia este blocată. În zonă s-au format coloane de maşini pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Impactul faţă-spate dintre acestea nu s-a soldat cu victime, restricţia de trafic fiind impusă ca măsură de protecţie, până la decuplarea unei butelii GPL, precizează Infotrafic.

Articolul continuă după reclamă

În zonă s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Trei accidente rutiere pe Autostrada Soarelui. S-au format coloane de maşini, circulaţia este blocată