Antena Meniu Search
x

Trei adolescenţi din Dolj au lovit cu cruzime doi câini. Patrupezii aparţineau unui vecin. Poliţia s-a sesizat, ce riscă tinerii

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din judeţul Dolj sunt cercetaţi de poliţişti după ce au agresat doi câini care intraseră în curtea unuia dintre ei. Patrupezii aparţin unui bărbat de 53 de ani din localitate. 

de Cristina Dimulescu

la 10.06.2022, 12:40

Un câine epuizat de căldură, care stă culcat pe iarbă.
Un câine epuizat de căldură, care stă culcat pe iarbă. - Shutterstock

Totul s-a petrecut miercuri în localitatea Radovan din judeţul Dolj, acolo unde un tânăr de 18 ani, împreună cu doi minori de 15 şi 16 ani, ar fi lovit de mai multe ori un câine de rasă comună, care a pătruns în curtea locuinţei tânărărului. Mai mult decât atât, unul dintre băieţi a filmat, după care a postat pe o reţea de socializare. 

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat după ce au văzut imaginile 

Înregistrarea video a fost văzută şi de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, care s-au sesizat din oficiu şi au început cercetările. Aşa au descoperit oamenii legii, faptul că cei trei tineri au agresat nu unul, ci doi câini. 

Poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, cei trei ar fi procedat similar şi în cazul unui alt exemplar canin, metis din rasa Labrador, care de asemenea, a intrat accidental în curtea locuinţei tânărului de 18 ani, a transmis IPJ Dolj. 

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor

Cei doi câini aparţin unui bărbat de 53 de ani din localitate. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trei adolescenţi din Dolj au lovit cu cruzime doi câini. Patrupezii aparţineau unui vecin. Poliţia s-a sesizat, ce riscă tinerii