Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave la spitalul Săpoca, unde patru oameni au fost ucişi de un pacient alcoolic

Conducerea sindicatului Sanitas Săpoca a anunţat, astăzi, printr-un comunicat postat pe Facebook, că cei 70 de pacienţi internaţi la spitalul de psihiatrie Săpoca erau supravegheaţi de numai trei angajaţi.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.08.2019, 10:48

Pacient transportat la spital, după şirul de crime de la spitalul Săpoca
Acuzaţii grave la spitalul Săpoca după şirul de crime de noaptea trecută - Observator

Conducerea sindicatului Sanitas Săpoca a anunţat, astăzi, printr-un comunicat postat pe Facebook, că cei 70 de pacienţi internaţi la spitalul de psihiatrie Săpoca erau supravegheaţi de numai trei angajaţi.

De cealaltă parte, Ministerul Sănătăţii a anunţat că pe tura de noaptea trecută se aflau 13 angajaţi.

Patru oameni au fost ucişi într-un mod înfiorător, iar alţi nouă au fost grav răniţi, în urma unui atac sălbatic al unui pacient aflat în sevraj.

În numai un minut, bărbatul de 38 de ani, internat de numai două zile, a pus mâna pe un stativ de perfuzii şi a ucis patru oameni aflaţi în saloane, în timp ce dormeau.

Pe acelaşi subiect

Un alt pacient, aflat în comă, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Bucureşti, iar un altul a plecat cu o ambulanţă, tot către Capitală.

La spitalul Săpoca a fost trimis şi un echipaj SMURD pentru transport victime multiple pentru a prelua alţi patru răniţi.

Crime sângeroase la spitalul Săpoca

Criminalul de la spitalul Săpoca a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fugă din spital.

"Conducerea sindicatului Sanitas Sapoca este alături de colegii care au fost de serviciu în noaptea în care și au pierdut viata pacienții din spitalul nostru, alături de familiile îndurerate! Lupta sindicala prioritara pentru noi a fost continua pentru deblocarea posturilor, deoarece numararul personalului medico-auxiliar este insuficient.

Discuții intense cu conducerea spitalului, memorii către Ministerul Sănătății și nimeni nu a luat nicio măsură.

Este inadmisibil ca în weekend o asistenta, un instructor și o infirmiera sa rămână sa supravegheze 70 de pacienți cu probleme psihice și în cod penal. Nimeni nu s-a gândit la pericolul pe care noi, conducerea sindicatului l- a sesizat de fiecare data în întâlnirile pe care le - am avut cu conducerea spitalului și memoriile către minister. A trebuit sa moara oameni pentru a fi crezuti", se arată în postarea sindicatului Sanitas Săpoca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la spitalul Săpoca, unde patru oameni au fost ucişi de un pacient alcoolic