Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi, agresaţi în toiul nopţii într-o maşină parcată, în Petroşani. Necunoscuţii le-au spart geamurile şi au rănit un tânăr de 18 ani

Trei bărbați au fost agresați de persoane necunoscute, vineri noaptea, în timp ce se aflau într-un autoturism care se afla parcat pe o stradă din Petroșani. Agresorii au spart geamul mașinii și au rănit un tânăr de 18 ani.

de Redactia Observator

la 02.12.2023, 16:04

Agresaţi în toiul nopţii, într-o maşină parcată - Shutterstock (scop ilustrativ)

"La data de 1 decembrie 2023, în jurul orei 23:16, trei bărbați din municipiul Petroșani, în timp ce se aflau într-un autoturism care se afla parcat în fața unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Petroșani, au fost agresate de către alte persoane necunoscute, care au spart geamul autoturismului cu un corp contondent, provocând distrugerea geamului și rănirea unui tânăr în vârstă de 18 ani", anunță IPJ Hunedoara.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi, agresaţi în toiul nopţii într-o maşină parcată, în Petroşani. Necunoscuţii le-au spart geamurile şi au rănit un tânăr de 18 ani