Antena Meniu Search
x

La un pas de TRAGEDIE! O maşină s-a răsturnat şi a luat foc la doi paşi de o benzinărie, la Cluj. Şoferul avea o ALCOOLEMIE URIAŞĂ

Vezi și

Alcoolul şi viteza au fost la un pas să provoace, aseară, o tragedie într-o comună din Cluj! Trei bărbaţi s-au răsturnat cu maşina, la doar câţiva metri de o benzinărie! Au reuşit să iasă teferi din autoturism, chiar înainte ca acesta să fie cuprins de flăcări!

Nu a mai putut controla maşina şi a sărit de pe şosea! A evitat de puţin un copac, a rupt o balustradă şi s-a oprit cu roţile în sus la doar câţiva metri de o benzinărie!

Ca prin minune, şoferul şi cei doi pasageri au reuşit să iasă nevătămaţi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări. Angajaţii benzinăriei au fost cei care au reuşit să evite o tragedie.

Norocul şoferului s-a terminat însă la venirea poliţiştilor. Testul suprem s-a dovedit a fi fiola. Abia a patra încercare de-a sufla în etilotest a fost cu noroc! Rezultatul i-a uluit până şi pe oamenii legii! Şoferul de la volan a fost depistat cu o concentraţie de 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu se ştie dacă va mai râde şi după ce ancheta va ajunge la final. deocamdată, poliţiştii l-au dus la audieri şi i-au întocmit şoferului de 34 de ani dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » La un pas de TRAGEDIE! O maşină s-a răsturnat şi a luat foc la doi paşi de o benzinărie, la Cluj. Şoferul avea o ALCOOLEMIE URIAŞĂ