Antena Meniu Search
x

Video Trei expertize, în curs la Ferma Dacilor. Patronul şi-a angajat propriul specialist ca să descopere ce s-a întâmplat acolo

Incendiu la Ferma Dacilor. Dosarul Ferma Dacilor mai aduce o reţinere! După ce primarul din Gura Vadului a fost dus cu mandat la audieri, o angajată din primărie, a fost reţinută. Procurorii suspectează că funcţionara ar fi trecut cu vederea verificările legale în cazul construcţiei. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 17.01.2024, 19:57

Vezi și

Procurorii suspectează că de fapt, intrarea în legalitate a fermei ar fi fost făcută cu încălcarea legii. Că ar fi fost omise verificările legale şi de asta funcţionara din primărie este cercetată pentru fals intelectual şi abuz în serviciu - adică, spun procurorii, ar fi emis un certificat de atestare a edificării/extinderii construcţiei, deşi construcţia nu respecta nicio regulă. 

Trei expertize, în curs la Ferma Dacilor

Aceasta certificare a pus în pericol mai spun procurorii pe toţi cei care s-au cazat de a lungul timpului la pensiune. Au mai fost ridicaţi şi primarul în funcţie şi fostul primar - au fost luaţi cu mandat, spun unele surse din anchetă, deşi avocatul unuia dintre ei susţine că ar fi cerut timp să studieze dosarul şi să îşi pregătească strategia chiar şi pentru o audiere la Parchet.

La Ferma Dacilor sunt în curs mai multe expertize - 3 la număr, care să stabilească de la ce a pornit şi cum s-a propagat incendiul, surse din anchetă spun că Dinicu şi ar fi delegat un expert care să ajute la aflarea adevărului şi să participe la toate activităţile care fac parte din verificări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Trei expertize, în curs la Ferma Dacilor. Patronul şi-a angajat propriul specialist ca să descopere ce s-a întâmplat acolo