Galerie foto

Trei morţi și două mașini dezmembrate, într-un grav accident în Bacău. Două fete de 14 și 18 ani au scăpat cu viață din impact

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 11.04.2021, 19:55.
Actualizat: 11.04.2021, 19:56

Trei oameni au murit într-un grav accident rutier produs, duminică, în localitatea Filipeşti, din județul Bacău. Ambii șoferi ai mașinilor implicate în coliziune, de 55, respectiv 19 ani, au murit. De asemenea, un pasager de 18 ani și-a pierdut viața în impact.

Trei oameni au murit într-un grav accident rutier, în Bacău

Trei oameni au murit într-un grav accident rutier, în Bacău

ISU Bacău

Potrivit ISU Bacău, în accident au fost implicate două autoturisme, potrivit sursei citate.

Într-una dintre mașini se aflau patru tineri, doi băieți și două fete, cu vârste între 14 și 19 ani. În cealaltă mașină se afla un bărbat de 55 de ani.

Citește și:

La faţa locului au mers patru ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău, două ambulanţe SMURD de la Bacău şi Neamţ şi două echipaje de descarcerare din cadrul ISU Bacău şi Neamţ.

Salvatorii chemați la fața locului i-au găsit încarcerați și, din păcate, nu i-au putut salva pe trei dintre ei. Ambii șoferi și pasagerul de 18 ani din prima mașină.

Două fete, de 14 ani si 18 ani, au fost preluate de ambulante SAJ i transportate la UPU Bacau.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Clara Mihociu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.