Antena Meniu Search
x

Video Trei muncitori, filmaţi cum plombează gropile cu bocancii, pe o stradă din Tecuci. "E bătaie de joc. În loc să pună asfalt, au pus pământ"

Gropi în asfalt, reparate cu picioarele. Scenele, demne de filmele de comedie, au fost surprinse la Tecuci. Trei muncitori de la o firmă de construcţii s-au gândit să astupe, de bună-voie, gropile de pe strada pe care circulă zilnic. Fapta lor nu a rămas nepedepsită. Poliţia Locală i-a amendat pentru lucrarea neautorizată.

de Adrian Obreja

la 07.02.2024, 11:33

Vezi și

Pregătiți ca pentru o lucrare serioasă, trei muncitori şi un excavator și-au făcut apariția pe o stradă din Tecuci. Misiunea? Una clară - să repare nişte gropi. Însă nu aşa cum trebuie. Oamenii puneau pământ în gropi, bătătoreau cu bocancii și apoi plecau la următoarea groapă.

Gropi plombate cu lopata şi bocancii, pe o stradă din Tecuci

Asta spre uimirea localnicilor.

Reporter: Cum făceau muncitorii?

Pe acelaşi subiect

Localnic: Nu v-am spus, puneau lopata și dădeau așa! Aia e bătaie de joc.

Reporter: Cum făceau?

Localnic: Era o cupă de aia, aşa, şi luau cu lopețile și puneau în găuri. 

Localnică: În loc să pună asfalt, au pus pământ. 

După ce au apărut în mediul online, imaginile s-au viralizat rapid.

Adrian Obreja, reporter Observator: Din pământul pus ieri cu lopata și bătătorit cu bocancii a mai rămas un strat subțire în aceste gropi.

Cei trei muncitori, amendaţi de Poliţia Locală

Poliția Locală a primit sesizări și i-a identificat pe cei trei. Muncitorii sunt de la o firmă de construcții din oraș, care nu are niciun contract încheiat cu primăria. 

Romeo Matei, director Poliția Locală Tecuci: I-au identificat pe cei trei muncitori, în cursul zilei de ieri. Azi au fost chemați la sediu și sancționați conform actelor normative în vigoare. Au fost nişte lucrări neautorizate pe domeniul public. 

După ce reprezentații companiei au aflat și ei de lucrarea propriilor angajați, i-au trimis pe aceştia să cureţe gropile.

Florin Istrate, administrator societate: Ei sunt șoferii care circulă pe strada respectivă și, fiind gropile, s-au gândit ei că ar fi bine sa pune nişte piatră. Nu a fost pământ, a fost macadam, piatră din aceea spartă. S-au gândit ei că ar face bine ca să nu mai dea cu roţile în ea.

Amenzile pe care cei trei muncitori le-au primit sunt cuprinse între 800 şi 1200 de lei pentru fiecare. Acum Poliția Locală încearcă să afle care este implicarea societății, având în vedere că acolo a fost prezent și un utilaj de construcții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Trei muncitori, filmaţi cum plombează gropile cu bocancii, pe o stradă din Tecuci. "E bătaie de joc. În loc să pună asfalt, au pus pământ"