Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei persoane, la un pas de moarte în Botoșani. Mașina lor s-a izvbit violent cu un tractor și s-a răsturnat. Utilajul, rupt în impact

Trei persoane au fost la un pas de moarte după ce un tractor şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe o stradă din judeţul Botoşani. În urma impactului violent, maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La sosirea echipajelor de intevenţie, cele trei persoane reuşiseră să iasă singure din vehiculele distruse. Atât şoferul maşinii, cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 11:43

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea Corni. În eveniment au fost implicate un autoturism și un tractor,  în care se aflau, în total, trei persoane.

Trei persoane au fost la un pas de moarte

"La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Vezi și

Aceștia au constatat că toate persoanele erau ieșite din autovehicule, iar tinerii din autoturism aveau nevoie de ajutor medical. Cele două persoane rănite au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate", au transmis autoritățile într-un comunicat.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriilor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Trei persoane, la un pas de moarte în Botoșani. Mașina lor s-a izvbit violent cu un tractor și s-a răsturnat. Utilajul, rupt în impact