Antena Meniu Search
x

Video Trei persoane, luate pe sus pe trecerea de pietoni, la Borşa. Şoferiţa are 54 de ani şi permis de aproape un an - VIDEO

Imagini şocante vin din Borşa, unde trei pietoni au fost luaţi pe sus de o maşină! Victimele traversau regulamentar, pe trecere, când o maşină îi izbeşte din plin. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 18:48

Vezi și

Două victime au ajuns la spital, după ce o şoferiţă în vârstă de 54 de ani a dat cu maşina peste ele, pe o trecere de pietoni din Borşa. O a treia persoană a fost şi ea acroşată, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferiţa din Vişeu de jos a fost testată cu aparatul etilotest şi nu era băută. I s-au prelevat şi probe biologice. 

Cele două persoane lovite din plin, o femeie de 50 de ani şi fiul ei de 28 de ani, ambele din judeţul Neamţ, au ajuns la spitalul orăşenesc Borşa, relatează reporterul Observator, Simona Vasiac.

Femeia a încurcat pedalele, după accident

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se mai poate vedea cum, imediat după impact, în timp ce pietonii abia se ridicau de jos, femeia aflată la volan a încercat să plece.

Pietonii loviţi au trecut prin mari emoţii, fiind încă în faţa maşinii, însă aceasta în cele din urmă s-a oprit. Femeia spune că nu a vrut să fugă, ci a încurcat pedalele. De altfel, ea are permis de conducere din septembrie 2020.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei persoane, luate pe sus pe trecerea de pietoni, la Borşa. Şoferiţa are 54 de ani şi permis de aproape un an - VIDEO