Antena Meniu Search
x

Video Imagini dramatice: Motociclist, la un pas de moarte după ce a fost aruncat într-un copac de o şoferiţă neatentă. Motorul s-a rupt bucăţi

Accident dramatic surprins de o cameră de bord pe Drumul morţii, E85 în localitatea băcăuană Sascut.

de Monica Palade

la 10.08.2021, 17:25

Vezi și

Un motociclist din Galaţi, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa pe sensul de mers Bacau-Adjud, a fost la un pas de moarte după ce a fost acroşat de o şoferiţă care conducea un BMW şi care nu i-a acordat prioritate.

Impact violent

Impactul a fost atât de violent încât bărbatul a fost aruncat cu viteză într-un copac, de unde motorul a ricoşat pe şosea rupându-se în două. Incidentul rutier a avut loc duminică, 8 august, iar motociclstul a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Bacău, unde a primit îngrijiri medicale. Doar şoferiţa a fost testată cu etilotestul, însă nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ce spun oamenii legii

Pe acelaşi subiect

La data de 08.08.2021, ora 20.18, pe DN2-E85 km. 241+950, în interiorul localităţii Sascut, un conducător de motociclu, de 36 de ani, care se deplasa pe sensul de mers Bacău-Adjud a fost acroşat de un auto marca BMW, condus de o femeie, de 52 de ani, care a ieşit dintr-o staţie peco, cu viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, neacordând prioritate motociclistului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducatorului motociclului, care în prezent se află internat.

Conducatoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar motociclistul nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini dramatice: Motociclist, la un pas de moarte după ce a fost aruncat într-un copac de o şoferiţă neatentă. Motorul s-a rupt bucăţi