Antena Meniu Search
x

Foto Misiune dificilă pentru pompierii din Buzău: au intervenit pentru a scoate 4 bărbaţi dintr-o fântână. Una dintre victime a decedat

Patru persoane au fost scoase dintr-o fântână din Buzău. Două dintre victime erau în stare inconştientă Cel mai probabil, acestea ar fi căzut când încercau să cureţe fântâna. În cele din urmă, una dintre victime, un bărbat de 47 de ani, a murit.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 21:40

UPDATE:  Una dintre victime, un bărbat de 47 de ani, a fost declarat mort. Celelalte victime, tot bărbați, au fost transportate la spital.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Incidentul a avut loc duminică, în comuna Năieni, satul Finţeşti. La faţa locului au intervenit pompieri de la două Inspectorate pentru situaţii de Urgenţă – Buzău şi Prahova. 

”Toate cele 3 persoane au fost extrase, una a fost transportată la UPU Buzău de către un echipaj SMURD Buzău (semiconştientă), una este transportată la locul de întâlnire cu elicopterul SMURD sosit de la Bucureşti, iar cea de a treia va fi preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă-cu medic, care soseşte de la ISU Prahova. Din datele primite până în acest moment, la extragere, victimele se aflau în stare de inconştienţă”, informează ISU Prahova, care a trimis la locul evenimentului pompieri de la detaşamentul Mizil, aflat aproape de limita dintre judeţele Prahova şi Buzău.

Cel mai probabil cele trei persoane încercau să cureţe fântâna, au declarat surse din rândul salvatorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Misiune dificilă pentru pompierii din Buzău: au intervenit pentru a scoate 4 bărbaţi dintr-o fântână. Una dintre victime a decedat